• Jorg Hysek Kilada KI02 watch, silver
  • Jorg Hysek Kilada KI02 watch, silver
  • Jorg Hysek Kilada KI02 watch, silver
  • Jorg Hysek Kilada KI02 watch, silver
  • Jorg Hysek Kilada KI02 watch, silver

Jorg Hysek

3,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1075
Material
Stainless Steel
Movement
Quartz
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Jorg Hysek

MODEL: Kilada KI02


DETALII MECANISM: cuarț elvețian.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central. Cadran argintiu finisat “guilloche”cu cifre arabe arginti.

DETALII EXTERIOR: Carcasa din inox, dimensiuni 24/42 mm, grosime 12.6 mm. Coroana din inox. Geam safir cristal. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din cauciuc natural cu sistem de închidere deploayant JH.

STARE CEAS: Ceas nou. Ceasul este însoțit de cutia Hysek.Hysek poate fi descris atât ca un designer ceasornicar, cât și ca un ceasornicar designer. De când a fost fondat în 1996, a dezvoltat mecanisme complexe în strânsă asociere cu un aspect estetic deosebit de sofisticat. Prin vocația sa principală de design, Hysek conferă fiecărei creații un spirit rafinat, exclusiv și independent.

Hysek a intrat pe scena orologeriei cu Kilada: prima sa linie, dezvăluind ceasuri care au însumat filosofia care urma să o ghideze de acum înainte: linii strânse, un design contemporan și o abordare care a marcat o separare de codurile orologeriei tradiționale.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept