• Jorg Hysek Kilada Ref. KI-06 watch, silver
  • Jorg Hysek Kilada Ref. KI-06 watch, silver
  • Jorg Hysek Kilada Ref. KI-06 watch, silver
  • Jorg Hysek Kilada Ref. KI-06 watch, silver

Jorg Hysek

14,200.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1076
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
Big date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Jorg Hysek

MODEL: Kilada Ref. KI-06


DETALII MECANISM: automatic elvețian Jorg Hysek, 28800 v.p.h., 21 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, data mare la ora 12. Cadran “mother of pearl” cu cifre arabe argintii.

DETALII EXTERIOR: Carcasa din inox, dimensiuni 37/54 mm, grosime 13.6 mm. Coroana din inox. Geamuri din safir cristal pe ambele părți. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din cauciuc natural cu sistem de închidere deploayant JH.

STARE CEAS: Ceas nou.Hysek poate fi descris atât ca un designer ceasornicar, cât și ca un ceasornicar designer. De când a fost fondat în 1996, a dezvoltat mecanisme complexe în strânsă asociere cu un aspect estetic deosebit de sofisticat. Prin vocația sa principală de design, Hysek conferă fiecărei creații un spirit rafinat, exclusiv și independent.

Hysek a intrat pe scena orologeriei cu Kilada: prima sa linie, dezvăluind ceasuri care au însumat filosofia care urma să o ghideze de acum înainte: linii strânse, un design contemporan și o abordare care a marcat o separare de codurile orologeriei tradiționale.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept