• Longines BELLEARTI Ref. L21940833, watch, silver
  • Longines BELLEARTI Ref. L21940833, watch, silver
  • Longines BELLEARTI Ref. L21940833, watch, silver
  • Longines BELLEARTI Ref. L21940833, watch, silver

Longines

4,700.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1488
Material
Stainless Steel
Movement
Quartz
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
H M S
Gender
LADIES
Colour
Silver

Description

MARCA: Longines
MODEL: BELLEARTI Ref. L21940833

MECANISM: cuart elvetian Longines Cal. 178.2.

AFISAJ/ COMPLICATII: Orar si minutar, secundar periferic. Cadran alb ” mother of pearl” cu cifre arabe.

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox cu diamante, dimensiuni 37x19 mm, grosime 6.8 mm. Etanseitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea neagra din satin cu inchidere catarama Longines.

STARE CEAS: Foarte buna.


Compania Longines a fost infiintata in anul 1832. Inca de la inceput Longines s-a bucurat de o buna reputatie care se bazeaza pe mestesugul si iscusinta orologerilor sai, introducand o nota de  eleganta creatiilor acestora.

Incepand cu mijlocul secolului XX design-ul ceasurilor Longines continua sa ne fascineze si sa ne atraga in egala masura. Manufactura Longines este vestita pentru excelentele mecanisme mecanice proiectate de-a lungul timpului.

Longines este una din cele mai longevive si mai active, din punct de vedere al inventivitatii, dintre firmele elvetiene. Eleganta pieselor produse de Longines de-a lungul timpului a fost egalata numai de calitatea acestora. Inventiile si noutatile nu au incetat sa apara in decursul istoriei firmei.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept