• LONGINES COLUMN-WHEEL CHRONO Ref. L27494722, watch, silver
  • LONGINES COLUMN-WHEEL CHRONO Ref. L27494722, watch, silver
  • LONGINES COLUMN-WHEEL CHRONO Ref. L27494722, watch, silver
  • LONGINES COLUMN-WHEEL CHRONO Ref. L27494722, watch, silver

Longines

8,900.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1489
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
Date, Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: LONGINES

MODEL: COLUMN - WHEEL CHRONO Ref. L27494722

MECANISM: automatic Longines Cal. 688.2, 28800 v.p.h., 27 rubine, 54 ore rezerva de mers.

AFISAJ / COMPLICATII: Orar si minutar, secundar periferic, contoare cronograf pentru 30 minute si 12 ore. Data intre orele 4 si 5.  Cadran argintiu cu markeri orari argintii aplicati manual.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 40 mm, grosime 14 mm. Etanseitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator si inchidere cu catarama Longines.

STARE CEAS: Foarte buna.
Compania Longines a fost infiintata in anul 1832. Inca de la inceput Longines s-a bucurat de o buna reputatie care se bazeaza pe mestesugul si iscusinta orologerilor sai, introducand o nota de  eleganta creatiilor acestora.

Incepand cu mijlocul secolului XX design-ul ceasurilor Longines continua sa ne fascineze si sa ne atraga in egala masura. Manufactura Longines este vestita pentru excelentele mecanisme mecanice proiectate de-a lungul timpului.

Longines este una din cele mai longevive si mai active, din punct de vedere al inventivitatii, dintre firmele elvetiene. Eleganta pieselor produse de Longines de-a lungul timpului a fost egalata numai de calitatea acestora. Inventiile si noutatile nu au incetat sa apara in decursul istoriei firmei.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept