• Montblanc Nicolas Rieussec Chronograph GMT Ref. 7138 watch, silver
  • Montblanc Nicolas Rieussec Chronograph GMT Ref. 7138 watch, silver
  • Montblanc Nicolas Rieussec Chronograph GMT Ref. 7138 watch, silver
  • Montblanc Nicolas Rieussec Chronograph GMT Ref. 7138 watch, silver

Montblanc

22,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1304
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
Date, Chronograph, H M S, AM/PM Indicator, GMT
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Montblanc

MODEL: Nicolas Rieussec Chronograph GMT Ref. 7138


DETALII MECANISM: automatic “in-house ‘Montblanc Cal. MB R 200, 28800 v.p.h., 40 rubine, 72 ore rezerva de mers. Mecanism prevazut cu 2 arcuri.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orarul si minutarul argintii si tratate cu superluminova alba, secundar periferic, contor cronograf pentru 30 minute; afisaj pentru data la ora 3; indicator zi / noapte. Cadran gri cu cifre romane negre.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 43 mm, grosime 14.7 mm. Geamuri safir cristal pe ambele parti. Etanseitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de alligator cu inchidere deployant Montblanc.

STARE CEAS: Foarte buna.Manufactura Montblanc a fost infiintata in anul 1906 de catre bancherul german Alfred Nehemias, inginerul August Eberstein si comerciantul Claus-Johannes Voss. Acestia au hotarat să creeze instrumente de scris deosebite, oferind o calitate extraordinara.

Montblanc nu s-a limitat sa produca doar instrumente de scris. In anul 1988 a fost infiintata manufactura de ceasuri care isi are sediul central in Le Locle, Elvetia. Montblanc a reusit sa intre in lumea buna a ceasurile de lux odata cu lansarea colectiei iconice Meisterstruck. 


Ceasurile colectiei Montblanc Meisterstuck Heritage sunt varfurile calitatii elvetiene si ale unei estetici traditionale de mare succes, din care nu lipsesc mecanismul automatic si diametrul generos.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept