• Montblanc Star 4810 Automatic Chronograph Date watch, silver
  • Montblanc Star 4810 Automatic Chronograph Date watch, silver
  • Montblanc Star 4810 Automatic Chronograph Date watch, silver
  • Montblanc Star 4810 Automatic Chronograph Date watch, silver

Montblanc

9,700.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1055
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
Date, Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Montblanc

MODEL: Star 4810 Automatic Chronograph Date


DETALII MECANISM: automatic Montblanc Cal. 4810-501, 28800 v.p.h., 25 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul argintii și tratate cu superluminova alba, secundar periferic, contoare cronograf pentru 30 minute și 12 ore; afișaj pentru data l ora 6. Cadran negru mat finisat “quilloche” cu cifre romane și marker orari argintii aplicați manual.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 44 mm, grosime 14.7 mm. Geamuri safir cristal pe ambele părți. Etanșeitate 50 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu închidere deployant Montblanc.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia și actele de proveniență Montblanc.Manufactura Montblanc a fost înființată în anul 1906 de către bancherul german Alfred Nehemias, inginerul August Eberstein și comerciantul Claus-Johannes Voss. Aceștia au hotărât să creeze instrumente de scris deosebite, oferind o calitate extraordinara.

Montblanc nu s-a limitat sa producă doar instrumente de scris. In anul 1988 a fost înființată manufactura de ceasuri care își are sediul central în Le Locle, Elveția. Montblanc a reușit sa intre în lumea buna a ceasurile de lux odată cu lansarea colecției iconice Meisterstruck. 


Ceasurile colecției Montblanc Meisterstuck Heritage sunt vârfurile calității elvețiene și ale unei estetici tradiționale de mare succes, din care nu lipsesc mecanismul automatic și diametrul generos.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept