• Omega De Ville Hour Vision 41MM, watch, rose gold
  • Omega De Ville Hour Vision 41MM, watch, rose gold
  • Omega De Ville Hour Vision 41MM, watch, rose gold
  • Omega De Ville Hour Vision 41MM, watch, rose gold
  • Omega De Ville Hour Vision 41MM, watch, rose gold

Omega

45,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1466
Material
Rose Gold
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Rose Gold

Description

MARCA: Omega
MODEL:  De Ville Hour Vision 41MM

DETALII MECANISM: automatic “in-house” Omega Co-Axial Cal. 8501, C.O.S.C, 21.600 v.p.h., 29 rubine, 60 ore rezerva de mers. Mecanism prevazut cu doua arcuri.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orarul si minutarul aurii, secundar central, data la ora 3. Cadran argintiu cu markerii orari aurii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din aur rosu, finisata satinat si lucios, diametrul 41 mm, grosime 12.3 mm. Geamuri din safir cristal. Etanseitate 100 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu inchidere deployant Omega.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este insotit de cutia de service Omega.
Omega este una din firmele creatoare de ceasuri cu o istorie ampla si foarte dinamica de-a lungul timpului si unul dintre producatorii de ceasuri care au inovat inca de la inceputuri si continua sa o faca si in ziua de azi. Ceasurile foarte exacte ale acestei firme au ajutat-o sa ajunga si sa se mentina in topul marcilor care asigura cronometrarea competitiilor sportive la cel mai inalt nivel.
De Ville este prima colectie de ceasuri Omega care s-a bucurat de inventia lui George Daniels, un geniu contemporan in domeniul orologeriei, care a proiectat si executat propriul esapament – CoAxial, actualmente folosit in majoritatea ceasurilor Omega. George Daniels nu se opreste aici, manufactureaza tourbillon de 1 minut cu CoAxial, si o varianta de 4 minute cu acelasi regulator. Un alt mecanism de exceptie este tourbillon esapament cu detenta, in cusca de doua brate, toate capodopere tehnice ce nu se regasesc la nici o manufactura de ceasuri.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept