• Omega Seamaster Co-Axial Diver 300M 41MM watch, silver (case) and silver & black (bezel)
  • Omega Seamaster Co-Axial Diver 300M 41MM watch, silver (case) and silver & black (bezel)
  • Omega Seamaster Co-Axial Diver 300M 41MM watch, silver (case) and silver & black (bezel)

Omega

12,870.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1049
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 300 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver (Case) and Silver & Black (Bezel)

Description

MARCA: Omega

MODEL: Seamaster Co-Axial Diver 300M 41MM


DETALII MECANISM: automatic Omega Co-Axial Cal. 2500D, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 27 rubine, 48 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, data la ora 3. Cadran negru cu markeri argintii tratați cu superluminova alba.

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox cu diametrul 41 mm, grosime 12 mm. Geam din safir cristal. Bezel rotativ unidirectional. Etanșeitate 300 metri. Ceasul este prevazut cu o brățară din inox finisata satinat și lucios Omega.

STARE CEAS: Foarte buna. Omega este una din firmele creatoare de ceasuri cu o istorie ampla și foarte dinamica de-a lungul timpului și unul dintre producătorii de ceasuri care au inovat încă de la începuturi și continua sa o facă și in ziua de azi. Ceasurile foarte exacte ale acestei firme au ajutat-o sa ajungă și sa se mențină in topul mărcilor care asigura cronometrarea competițiilor sportive la cel mai înalt nivel.

Colecția Seamaster s-a bucurat încă de la începuturi de invenția lui George Daniels, un geniu contemporan in domeniul orologeriei, care a proiectat și executat propriul eșapament - CoAxial, actualmente folosit in majoritatea ceasurilor Omega.


Modelul Seamaster de la Omega, a fost prezentat in anul 1948, când Londra a fost orașul gazda pentru a XIV ediție a Jocurilor Olimpice de vara, ceasurile Omega fiind responsabile de cronometrarea corecta a timpului.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept