• Omega Seamaster Planet Ocean Co-Axial Chronograph 45.5 MM Ref. 22105100 watch, silver (case) and silver & black (bezel)

Omega

17,650.00 RON

Specifications

Product Code
HP-981
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 600 meters
Complication
Date, Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver (Case) and Silver + Black (Bezel)

Description

MARCA: Omega

MODEL: Seamaster Planet Ocean Co-Axial Chronograph 45.5 MM Ref. 22105100


DETALII MECANISM: automatic Omega Cal. 3313, COSC, 28800 v.p.h., 37 rubine, 54 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orar si minutar, secundar periferic, contoare cronograf pentru 30 minute și 12 ore, data intre orele 4-5. Cadran negru mat cu markeri orari tratați cu superluminova.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox diametrul 45.5 mm, grosime 18 mm. Coroana este prevazuta cu filet. Geam din safir cristal dublu tratat antireflex. Bezel negru cu rotație unidirecționala. Etanșeitate 600 metri. Brățară din inox finisata satinat si lucios Omega.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia și actele de proveniența Omega.
Omega este una din firmele creatoare de ceasuri cu o istorie ampla și foarte dinamica de-a lungul timpului și unul dintre producătorii de ceasuri care au inovat încă de la începuturi și continua sa o facă și in ziua de azi. Ceasurile foarte exacte ale acestei firme au ajutat-o sa ajungă și sa se mențină in topul mărcilor care asigura cronometrarea competițiilor sportive la cel mai înalt nivel.

Colecția Seamaster s-a bucurat încă de la începuturi de invenția lui George Daniels, un geniu contemporan in domeniul orologeriei, care a proiectat și executat propriul eșapament - CoAxial, actualmente folosit in majoritatea ceasurilor Omega.

Modelul Seamaster de la Omega, a fost prezentat in anul 1948, când Londra a fost orașul gazda pentru a XIV ediție a Jocurilor Olimpice de vara, ceasurile Omega fiind responsabile de cronometrarea corecta a timpului.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept