• Panerai Luminor 1950 Rattrapante Chronograph PAM213 watch, silver
  • Panerai Luminor 1950 Rattrapante Chronograph PAM213 watch, silver
  • Panerai Luminor 1950 Rattrapante Chronograph PAM213 watch, silver
  • Panerai Luminor 1950 Rattrapante Chronograph PAM213 watch, silver

Panerai

34,960.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1048
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Panerai

MODEL: Luminor 1950 Rattrapante Chronograph PAM213


DETALII MECANISM: automatic Cal. Panerai OP. XVIII, 28.800 v.p.h., 31 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orar si minutar, secundar periferic la ora 9, secundar central cronograf, contor cronograf pentru 30 minute și 12 ore. Cadran negru mat finisat “guilloche”cu cifre arabe albe.

DETALII EXTERIOR: carcasă din inox diametrul 45 mm, grosime 15 mm. Geamuri safir cristal pe ambele părți. Etanșeitate 100 metri. Ceasul este prevăzut cu o curea din cauciuc natural cu închidere deployant Panerai.

STARE CEAS: Foarte bună. Ceasul este însoțit de cutia și actele de proveniența Panerai. Giovanni Panerai își deschide primul magazin de ceasuri in Ponte alle Grazie, Florența, acesta servind nu doar ca magazin și punct de lucru, dar si ca prima scoală de ceasornicari din oraș. Istoria lui Panerai începe aici. Mai târziu magazinul e mutat la alta locație care este și cea actuala, in Palazzo Arcivescovile din Piața San Gianovanni, schimbându-și numele in Palatul Arcivescovile la începutul secolului 20.

Officine Panerai devine un nume cunoscut in lumea ceasurilor o data cu furnizarea de mecanisme de mare precizie Flotei Navale Italiene. Astfel Officine Panerai a reușit sa investească in cercetare și tehnologii noi, cea mai mare reușită reprezentând-o realizarea unei substanțe luminiscente de mare utilitate pentru gradarea busolelor și a profundimetrelor (aparate care indica adâncimea, folosite de scafandri).


In anul 1993 Panerai lansează colecția Luminor Marina și printre cei care sunt cuceriți de acest ceas se evidențiază și actorul american de origine italiana Sylvester Stallone.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept