• Panerai Luminor Marina 40MM PAM00050 watch, silver
  • Panerai Luminor Marina 40MM PAM00050 watch, silver
  • Panerai Luminor Marina 40MM PAM00050 watch, silver

Panerai

17,100.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1095
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 300 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Panerai

MODEL: Luminor Marina 40MM PAM00050


DETALII MECANISM: automatic Panerai Cal. OP III, certificat C.O.S.C, 28.800 v.p.h.,  21 rubine, 48 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: orar și minutar tratate cu superluminova, secundar periferic, data la ora 3. Cadran negru cu cifre arabe și markeri orari tratați cu superluminova. 

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox diametrul 40 mm, grosime 15.5 mm. Sistem patentat de blocare al coroanei ce asigura o rezistenta la apa de pana la 300 metri. Geam safir cristal. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu închidere deployant Panerai.

STARE CEAS: Foarte buna. Giovanni Panerai își deschide primul magazin de ceasuri în Ponte alle Grazie, Florența, acesta servind nu doar ca magazin și punct de lucru, dar și ca prima scoală de ceasornicari din oraș. Istoria lui Panerai începe aici. Mai târziu magazinul e mutat la alta locație care este și cea actuala, în Palazzo Arcivescovile din Piata San Gianovanni, schimbându-și numele în Palatul Arcivescovile la inceputul secolului 20.

In anul 1993 Panerai lansează colecția Luminor Marina și printre cei care sunt cuceriți de acest ceas se evidențiază și actorul american de origine italiana Sylvester Stallone.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept