• Panerai Luminor 8 Days REF. PAM00562, watch, brushed grey
  • Panerai Luminor 8 Days REF. PAM00562, watch, brushed grey
  • Panerai Luminor 8 Days REF. PAM00562, watch, brushed grey
  • Panerai Luminor 8 Days REF. PAM00562, watch, brushed grey

Panerai

23,300.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1509
Material
Titanium
Movement
Mechanical
Water Resistant
Up to 300 meters
Complication
H M
Gender
MEN'S
Colour
Brushed Grey

Description

MARCA: Panerai
MODEL: Luminor 8 Days REF. PAM00562

DETALII MECANISM: mecanic „in-house“ Panerai P.5000, certificat C.O.S.C, 21600 v.p.h.,  21 rubine, 192 ore rezerva de mers, doua arcuri. Mecanismul este alcatuit din 127 componente.

AFISAJ SI COMPLICATII: orarul si minutarul sunt tratate cu superluminova verde. Cadran maro cu markeri orari si cifre arabe tratate cu superlumionova.

DETALII EXTERIOR: carcasa din titan diametrul 44 mm, grosime 1.83 mm. Sistem patentat de blocare al coroanei ce asigura o rezistenta la apa de pana la 300 metri. Geamuri din safir cristal pe ambele parti. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de vitel Panerai cu inchidere catarama Panerai.

STARE CEAS: Buna
Giovanni Panerai isi deschide primul magazin de ceasuri in Ponte alle Grazie, Florenta, acesta servind nu doar ca magazin si punct de lucru, dar si ca prima scoala de ceasornicari din oras. Istoria lui Panerai incepe aici. Mai tarziu magazinul e mutat la alta locatie care este si cea actuala, in Palazzo Arcivescovile din Piata San Giovanni, schimbandu-si numele in Palatul Arcivescovile la inceputul secolului 20.

In anul 1993 Panerai lanseaza colectia Luminor Marina si printre cei care sunt cuceriti de acest ceas se evidentiaza si actorul american de origine italiana Sylvester Stallone.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept