• Panerai Luminor PAM00176 watch, brushed grey
  • Panerai Luminor PAM00176 watch, brushed grey
  • Panerai Luminor PAM00176 watch, brushed grey
  • Panerai Luminor PAM00176 watch, brushed grey
  • Panerai Luminor PAM00176 watch, brushed grey

Panerai

22,300.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1187
Material
Titanium
Movement
Mechanical
Water Resistant
Up to 300 meters
Complication
H M
Gender
MEN'S
Colour
Brushed Grey

Description

MARCA: Panerai

MODEL: Luminor PAM00176


DETALII MECANISM: mecanic Panerai Cal. OP X, 21600 v.p.h., 17 rubine, 54 ore rezervă de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: orarul și minutarul sunt tratate cu superluminova. Cadran negru cu cifre arabe și markeri orari.

DETALII EXTERIOR: carcasă din titan diametrul 44 mm, grosime 15.2 mm. Sistem patentat de blocare al coroanei ce asigură o rezistență la apă de până la 300 metri. Geamuri din safir cristal pe ambele părți. Ceasul este prevăzut cu o curea din cauciuc natural cu închidere catarama Panerai.

STARE CEAS: Bună. Ceasul este însoțit de cutia și actele de proveniență Panerai.Giovanni Panerai își deschide primul magazin de ceasuri în Ponte alle Grazie, Florența, acesta servind nu doar ca magazin și punct de lucru, dar și ca prima scoală de ceasornicari din oraș. Istoria lui Panerai începe aici. Mai târziu magazinul e mutat la alta locație care este și cea actuală, în Palazzo Arcivescovile din Piața San Gianovanni, schimbându-și numele în Palatul Arcivescovile la începutul secolului 20.


In anul 1993 Panerai lansează colecția Luminor Marina și printre cei care sunt cuceriți de acest ceas se evidențiază și actorul american de origine italiana Sylvester Stallone.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept