• Perrelet Turbine XS REF. A2047 watch, black PVD (Physical Vapor Deposition)
  • Perrelet Turbine XS REF. A2047 watch, black PVD (Physical Vapor Deposition)
  • Perrelet Turbine XS REF. A2047 watch, black PVD (Physical Vapor Deposition)

PERRELET

13,500.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1106
Material
PVD (Physical Vapor Deposition) Coated Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
H M S
Gender
MEN'S
Colour
Black PVD (Physical Vapor Deposition)

Description

MARCA: Perrelet

MODEL: Turbine XS REF. A2047


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Perrelet Cal. P-181, 28.800 v.p.h., 21 rubine, 40 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central. Cadran complet decorat cu diamante naturale.

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox PVD diametrul 41 mm, grosime 12.8 mm. Geamuri din safir cristal pe ambele părți. Etanșeitate 50 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din satin și sistem de închidere cu deployant Perrelet.

STARE CEAS: Buna.Perrelet, specializat în crearea de energie prin mișcare încă din 1777, a fost impresionat de puterea propulsiei avioanelor, generată de elementul său cheie, turbina cu gaz. Concentrându-se asupra acestei componente externe, un dispozitiv rotativ ingenios care exploatează forța aerului, Perrelet a stabilit o conexiune clară cu rotorul său dublu și lansarea noii sale colecții: TURBINE. 

Noile modele TURBINE sunt echipate exclusiv cu mecanismul automat cu Rotor Dublu Perrelet P-181. Designul excepțional al acestei colecții ar fi putut veni de la planșa unui proiectant de motoare de reactoare sau de la un birou de cercetare tehnologică de ultimă generație. De fapt, TURBINE a prins viață din desenele și cercetările tehnice ale inginerilor lor ceasornicari, care au sfidat legile gravitației. Rotorul dublu, transformat pentru ocazie într-o turbină dotată cu 12 lame din titan, acoperă întregul cadran și alunecă sub o zonă interioară ridicată de culoare neagră, prezentând numere luminoase. Pe cadranul inferior, markerii luminoși accentuează efectul optic și fac impactul acestui model cu atât mai senzațional.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept