• Rolex Datejust 26MM REF 179174 watch, silver (case) and white gold (bezel)
  • Rolex Datejust 26MM REF 179174 watch, silver (case) and white gold (bezel)
  • Rolex Datejust 26MM REF 179174 watch, silver (case) and white gold (bezel)
  • Rolex Datejust 26MM REF 179174 watch, silver (case) and white gold (bezel)

Rolex

24,495.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1243
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
Date, H M S
Gender
LADIES
Colour
Silver (Case) and White Gold (Bezel)

Description

MARCA: Rolex

MODEL: Datejust 26MM REF 179174


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Rolex 2235, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 31 rubine, 50 ore rezervă de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, data la ora 3. Cadran roz cu cifre romane din aur alb.

DETALII EXTERIOR: carcasă rotundă din inox, bezel din aur alb cu diamante naturale aftermarket, brățară “jubilee” din inox. Diametrul carcasei 26 mm. Geam safir cristal cu lupă la dată. Etanșeitate 50 metri.

STARE CEAS: Foarte bună.Rolex este una din cele mai prestigioase firme producătoare de ceasuri și una din firmele cu istorie din domeniu. In prezent firma ocupa primul loc în topurile referitoare la fiabilitate și popularitate. Începând din 1930 și pana în zilele noastre, manufactura continua sa inoveze și în prezent sa lucreze numai cu mecanisme in-house. Fondata în 1905 de către Hans Wilsdorf și Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifica marca producătoare de ceasuri de lux, cu o producție de 2.000 de ceasuri pe zi. In prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.


In 1945 cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la înființare, Rolex lansează un nou model: "Datejust". Acesta era o versiune modificata a modelului Bubbleback. Datejust introducea funcția de data la ora trei pe un mecanism automatic. Alta modificare a fost introducerea bezelului cu model de muchie de moneda, ca mai apoi sa evolueze în ceea ce știm astăzi ca este emblematicul bezel Datejust. In momentul lansării sale, Datejust era modelul premium dintre colecțiile Rolex.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept