• Rolex Datejust REF. 16014 watch, silver
  • Rolex Datejust REF. 16014 watch, silver
  • Rolex Datejust REF. 16014 watch, silver
  • Rolex Datejust REF. 16014 watch, silver

Rolex

20,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1413
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
Date, H M S
Gender
LADIES
Colour
Silver

Description

MARCA: Rolex

MODEL: Datejust REF. 16014


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Rolex 3035, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 27 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orar si minutar, secundar central, data la ora 3. Cadran albastru ci marker orari argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox cu diametrul de 36 mm, bezel din aur alb bratara “jubilee” aur si inox. Coroana din inox este prevazuta cu filet. Geam din plastic cu lupa la data. Etanseitate 50 metri.

STARE CEAS: Foarte buna.Rolex este una din cele mai prestigioase firme producatoare de ceasuri si una din firmele cu istorie din domeniu. In prezent firma ocupa primul loc in topurile referitoare la fiabilitate si popularitate. Incepand din 1930 si pana in zilele noastre, manufactura continua sa inoveze si in prezent sa lucreze numai cu mecanisme in-house. Fondata in 1905 de catre Hans Wilsdorf si Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifica marca producatoare de ceasuri de lux, cu o productie de 2.000 de ceasuri pe zi. In prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.


In 1945 cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la infiintare, Rolex lanseaza un nou model: "Datejust". Acesta era o versiune modificata a modelului Bubbleback.  Datejust introducea functia de data la ora trei pe un mecanism automatic. Alta modificare a fost introducerea bezelului cu model de muchie de moneda, ca mai apoi sa evolueze in ceea ce stim astazi ca este emblematicul bezel Datejust. In momentul lansarii sale, Datejust era modelul premium dintre colectiile Rolex.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept