• Rolex Deepsea Sea-Dweller 44MM watch, silver (case) and silver & black (bezel)
  • Rolex Deepsea Sea-Dweller 44MM watch, silver (case) and silver & black (bezel)
  • Rolex Deepsea Sea-Dweller 44MM watch, silver (case) and silver & black (bezel)
  • Rolex Deepsea Sea-Dweller 44MM watch, silver (case) and silver & black (bezel)

Rolex

49,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1212
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 3900 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver (Case) and Silver & Black (Bezel)

Description

MARCA: Rolex 

MODEL: Deepsea Sea-Dweller 44MM


DETALII MECANISM: automatic ''in-house'' Rolex 3135, certificat C.O.S.C, sistem ''parachrom'' de absorbție a șocurilor și a variaților de temperatura, 28.800 v.p.h, 31 rubine, 50 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, data ora 3, cadran negru mat cu markeri orari tratați cu superluminova. Bezel monobloc ''Cerachrom'' Rolex confecționat dintr-un material ceramic foarte dur, rezistent anticoroziune ce păstrează inscripțiile pe durata nedeterminata, bezelul fiind rezistent la zgarieturi, razele soarelui, apa de mare și apa cu clor. Rolex folosește un proces special și complex în manufacturarea bezelului ceramic, proces ce durează aproximativ 40 ore pentru fiecare piesa în parte!

DETALII EXTERIOR: carcasa ''oyster' din inox 904L cu diametrul de 44 mm, brățară ''oyster'' Rolex din inox 904L cu sistem de închidere ''fliplock'' ce permite foarte rapid și foarte sigur extensia brățării cu pana la 26 mm. Geam safir cristal Rolex, grosime 5 mm. Etanșeitate 3.900 metri.

STARE CEAS: Foarte buna.Rolex a introdus modelul Sea-Dweller Deepsea în anul 2008. Ceasul a fost proiectat pentru explorarea subacvatica în condiții extreme. Inovație tehnica exclusiva Rolex este sistemul ''ringlock'' ce permite carcasei sa reziste la o presiune a apei echivalenta cu o greutate de aproximativ trei tone pe geamul din safir.


Rolex Deepsea poate merge cel mai adânc dintre toate ceasurile submersibile, fiind rezistent la mai mult de 100 de ori, dincolo de adâncimea pe care orice om ar putea sa supraviețuiască fizic. Rolex Deepsea este rezistent la o adâncime de 3.900 de metri și a fost construit pentru a răspunde cerințelor exigente ale scafandrilor profesioniști. Afișajul “chromalight” de pe cadran este revoluționar deoarece vizibilitate rămâne excelenta în zonele întunecate. Strălucirea albastra este distinctiva, durează pana la 8 ore, are o luminozitate uniforma și are practic o durata de doua ori mai lunga decât a materialelor luminiscente standard. Poziția 0 de pe pe bezel care are forma triunghiulara, este de asemenea vizibila în zonele întunecate ale oceanului mulțumită unei capsule care conține același material luminiscent.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept