• Rolex Deepsea Sea-Dweller 44MM, watch, Two Tone Silver (case) and Silver & Black (Bezel)
  • Rolex Deepsea Sea-Dweller 44MM, watch, Two Tone Silver (case) and Silver & Black (Bezel)
  • Rolex Deepsea Sea-Dweller 44MM, watch, Two Tone Silver (case) and Silver & Black (Bezel)

Rolex

52,500.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1541
Material
Stainless Steel
Water Resistant
Up to 3900 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Two Tone (Bi - colored) Silver and Black

Description

MARCA: Rolex
MODEL: Deepsea Sea-Dweller 44MM

DETALII MECANISM: automatic ''in-house'' Rolex 3135, certificat C.O.S.C, sistem ''parachrom'' de absorbtie a socurilor si a variatilor de temperatura, 28.800 v.p.h, 31 rubine, 50 ore rezerva de mers.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orar si minutar, secundar central, data ora 3, cadran negru mat cu markeri orari tratati cu superluminova. Bezel monobloc ''Cerachrom'' Rolex confectionat dintr-un material ceramic foarte dur, rezistent anticoroziune ce pastreaza inscriptiile pe durata nedeterminata, bezelul fiind rezistent la zgarieturi, razele soarelui, apa de mare si apa cu clor. Rolex foloseste un proces special si complex in manufacturarea bezelului ceramic, proces ce dureaza aproximativ 40 ore pentru fiecare piesa in parte!

DETALII EXTERIOR: carcasa ''oyster' din inox 904L cu diametrul de 44 mm, bratara ''oyster'' Rolex din inox 904L cu sistem de inchidere ''fliplock'' ce permite foarte rapid si foarte sigur extensia bratarii cu pana la 26 mm. Geam safir cristal Rolex cu grosimea 5 mm. Etanseitate 3.900 metri. Ceasul este prevazut cu o bratara metalica “oyster” Rolex.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este insotit de cardul de garantie service Rolex.
Rolex a introdus modelul Sea-Dweller Deepsea in anul 2008. Ceasul a fost proiectat pentru explorarea subacvatica in conditii extreme. Inovatie tehnica exclusiva Rolex este sistemul ''ringlock'' ce permite carcasei sa reziste la o presiune a apei echivalenta cu o greutate de aproximativ trei tone pe geamul din safir.

Rolex Deepsea poate merge cel mai adanc dintre toate ceasurile submersibile, fiind rezistent la mai mult de 100 de ori, dincolo de adancimea pe care orice om ar putea sa supravietuiasca fizic. Rolex Deepsea este rezistent la o adancime de 3.900 de metri si a fost construit pentru a raspunde cerintelor exigente ale scafandrilor profesionisti.

Afisajul “chromalight” de pe cadran este revolutionar deoarece vizibilitatea ramane excelenta in zonele intunecate. Stralucirea albastra este distinctiva, dureaza pana la 8 ore, are o luminozitate uniforma si are practic o durata de doua ori mai lunga decat a materialelor luminiscente standard. Pozitia 0 de pe pe bezel care are forma triunghiulara, este de asemenea vizibila in zonele intunecate ale oceanului, multumita unei capsule care contine acelasi material luminiscent.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept