• Rolex GMT Master II 116710LN watch, silver
  • Rolex GMT Master II 116710LN watch, silver
  • Rolex GMT Master II 116710LN watch, silver
  • Rolex GMT Master II 116710LN watch, silver

Rolex

56,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1235
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, GMT, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Rolex

MODEL: GMT Master II 116710LN


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Rolex Cal. 3186, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 31 rubine, 50 ore rezervă de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, indicator GMT și secundar central, data la ora 3, cadran negru mat cu markeri orari argintii tratați cu superluminova albă.

DETALII EXTERIOR: carcasă rotundă “oyster” din inox 904L, diametrul 40 mm, grosime 12.1 mm. Brățară “oyster” din inox. Geam din safir cristal cu lupă la dată. Coroana din inox este prevazută cu filet. Bezel din inox, monobloc ''Cerachrom'' Rolex confecționat dintr-un material ceramic foarte dur, rezistent anticoroziune ce păstrează inscripțiile pe durată nedeterminată, bezelul fiind rezistent la zgârieturi, razele soarelui, apă de mare și apă cu clor. Rolex folosește un proces special și complex în manufacturarea bezelului ceramic, proces ce durează aproximativ 40 ore pentru fiecare piesă în parte!


STARE CEAS: Foarte bună.Rolex este una din cele mai prestigioase firme producătoare de ceasuri și una din firmele cu istorie din domeniu. În prezent firma ocupă primul loc în topurile referitoare la fiabilitate și popularitate. Începând din 1930 și până în zilele noastre, manufactura continuă să inoveze și în prezent să lucreze numai cu mecanisme in-house. Fondată în 1905 de către Hans Wilsdorf și Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifică marcă producătoare de ceasuri de lux, cu o producție de 2.000 de ceasuri pe zi. În prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept