• Rolex GMT-Master II
  • Rolex GMT-Master II
  • Rolex GMT-Master II
  • Rolex GMT-Master II
  • Rolex GMT-Master II

Rolex

93,700.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1393
Material
Stainless Steel (Case) and Stainless Steel & Cerachrom / Ceramic (Bezel)
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, GMT, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver (Case) and Silver & Red + Blue Cerachrom / Ceramic (Bezel)

Description

MARCA: Rolex

MODEL: GMT-Master II “Pepsi” Ref. 126710BLRO


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Rolex Cal. 3285, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 31 rubine, 70 ore rezerva de mers.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orar si minutar, indicator GMT si secundar central, data la ora 3. Cadran negru mat cu markeri orari tratati cu superluminova alba.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda “oyster” din inox 904L, diametrul 40 mm, grosime 12.1 mm. Bratara ‘oyster” Rolex. Geam safir cristal cu lupa la data. Coroana este prevazuta cu filet. Bezel monobloc ''Cerachrom'' Rolex confectionat dintr-un material ceramic foarte dur, rezistent anticoroziune ce pastreaza inscriptiile pe durata nedeterminata, bezelul fiind rezistent la zgarieturi, razele soarelui, apa de mare si apa cu clor. Rolex foloseste un proces special si complex in manufacturarea bezelului ceramic, proces ce dureaza aproximativ 40 ore pentru fiecare piesa in parte!

STARE CEAS: Ca nou. Ceasul este insotit de cutia si actele de provenienta Rolex, datate oct. 2022.Rolex este una din cele mai prestigioase firme producatoare de ceasuri si una din firmele cu istorie din domeniu. In prezent firma ocupa primul loc in topurile referitoare la fiabilitate si popularitate. Incepand din 1930 si pana in zilele noastre, manufactura continua sa inoveze si in prezent sa lucreze numai cu mecanisme in-house. Fondata in 1905 de catre Hans Wilsdorf si Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifica marca producatoare de ceasuri de lux, cu o productie de 2.000 de ceasuri pe zi. In prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept