• Rolex Sea-Dweller Deepsea
  • Rolex Sea-Dweller Deepsea
  • Rolex Sea-Dweller Deepsea
  • Rolex Sea-Dweller Deepsea

Rolex

63,120.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1050
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 3900 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver (Case) and Silver & Black (Bezel)

Description

MARCA: Rolex

MODEL: Sea-Dweller Deepsea "James Cameron" 44MM Ref. 116660


DETALII MECANISM: automatic ''in-house'' Rolex 3135, certificat C.O.S.C, 28.800 v.p.h, 31 rubine, 50 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, data la ora 3. Cadran “D-Blue” cu markeri orari argintii. Bezel monobloc ''Cerachrom'' Rolex confecționat dintr-un material ceramic foarte dur, rezistent anticoroziune ce păstrează inscripțiile pe durata nedeterminata, bezelul fiind rezistent la zgârieturi, razele soarelui, apa de mare și apa cu clor. Rolex folosește un proces special și complex in manufacturarea bezelului ceramic, proces ce durează aproximativ 40 ore pentru fiecare piesa in parte!

DETALII EXTERIOR: carcasă ''oyster” din inox 904L cu diametrul de 44 mm, brățară ''oyster'' Rolex din inox 904L cu sistem de închidere ''fliplock'' ce permite foarte rapid și foarte sigur extensia brățării cu pana la 26 mm. Geam safir cristal Rolex, grosime 5 mm. Etanșeitate 3.900 metri.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia și actele Rolex.Rolex a introdus modelul Sea-Dweller Deepsea in anul 2008. Ceasul a fost proiectat pentru explorarea subacvatica in condiții extreme. Inovație tehnica exclusiva Rolex este sistemul ''ringlock'' ce permite carcasei sa reziste la o presiune a apei echivalenta cu o greutate de aproximativ trei tone pe geamul din safir.


Rolex Deepsea poate merge cel mai adânc dintre toate ceasurile submersibile, fiind rezistent la mai mult de 100 de ori, dincolo de adâncimea pe care orice om ar putea sa supraviețuiască fizic. Rolex Deepsea este rezistent la o adâncime de 3.900 de metri și a fost construit pentru a răspunde cerințelor exigente ale scafandrilor profesioniști. Afisajul “chromalight” de pe cadran este revoluționar deoarece vizibilitate rămâne excelenta in zonele întunecate. Strălucirea albastra este distinctiva, durează pana la 8 ore, are o luminozitate uniforma și are practic o durata de doua ori mai lunga decât a materialelor luminiscente standard. Poziția 0 de pe pe bezel care are forma triunghiulara, este de asemenea vizibila in zonele întunecate ale oceanului mulțumită unei capsule care conține același material luminiscent.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept