• Rolex Submariner Oyster Perpetual Date Ref. 16610 watch, silver
  • Rolex Submariner Oyster Perpetual Date Ref. 16610 watch, silver
  • Rolex Submariner Oyster Perpetual Date Ref. 16610 watch, silver
  • Rolex Submariner Oyster Perpetual Date Ref. 16610 watch, silver

Rolex

48,300.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1237
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 300 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Rolex

MODEL: Submariner Oyster Perpetual Date Ref. 16610 


DETALII MECANISM: automatic "in-house" Cal. 3135, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 31 rubine, 50 ore rezervă de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, dată la ora 3. Cadran negru mat cu markeri orari argintii tratați cu superluminova albă.

DETALII EXTERIOR: carcasă “oyster” inox, diametrul 40 mm, brățară “oyster” inox. Bezel rotativ unidirecțional. Etanșeitate 300 metri. Ceasul este prevăzut cu o brățară metalică finisată satinat Rolex.

STARE CEAS: Foarte bună. Ceasul este însoțit de cutia și actele de service Rolex.Rolex este una din cele mai prestigioase firme producătoare de ceasuri și una din firmele cu istorie din domeniu. În prezent firma ocupă primul loc în topurile referitoare la fiabilitate și popularitate. Începând din 1930 și până în zilele noastre, manufactura continuă să inoveze și în prezent să lucreze numai cu mecanisme in-house. Fondată în 1905 de către Hans Wilsdorf și Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifică marcă producătoare de ceasuri de lux, cu o producție de 2.000 de ceasuri pe zi. În prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.

Un Rolex este un ceas excelent, indiferent de vârsta lui...

Colecția Submariner este recunoscută pentru fiabilitate, precizie deosebită și rezistența sa la apă și coroziune. Primul Submariner a fost prezentat publicului în anul 1954 la târgul Swiss Watch Fair. Rolex Submariner este considerat "un clasic printre ceasurile de mână" și datorită popularității sale a devenit unul dintre cele mai falsificate ceasuri elvețiene.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept