• Rolex Yacht-Master TwoTone Ref. 16623 watch, two-tone (bi-colored) silver and yellow gold
  • Rolex Yacht-Master TwoTone Ref. 16623 watch, two-tone (bi-colored) silver and yellow gold
  • Rolex Yacht-Master TwoTone Ref. 16623 watch, two-tone (bi-colored) silver and yellow gold

Rolex

46,550.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1156
Material
Stainless Steel (Case) and Yellow Gold (Bezel)
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, H M S
Colour
Two Tone (Bi - colored) Silver and Yellow Gold

Description

MARCA: Rolex

MODEL: Yacht-Master TwoTone Ref. 16623


DETALII MECANISM: automatic "in-house" Rolex 3135, C.O.S.C., 28.800 v.p.h., 31 rubine, rezerva de mers 50 ore.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: orar și minutar, secundar central, data la ora 3. Cadran albastru cu markeri orari din aur tratați cu superluminova alba.

DETALII EXTERIOR: carcasă "oyster" din aur și inox 904L, bezel bidirecțional "Rolesium" confecționat din aur gradat pentru 60 minute, brățară din aur și inox 904L. Coroana "triplock" prevazută cu filet. Geam din safir cristal cu lupă la dată. Etanșeitate 100 metri.

STARE CEAS: Foarte bună. Rolex este una din cele mai prestigioase firme producătoare de ceasuri și una din firmele cu istorie din domeniu. In prezent firma ocupa primul loc în topurile referitoare la fiabilitate și popularitate. Începând din 1930 și pana în zilele noastre firma continua sa inoveze și în prezent sa lucreze numai cu mecanisme in-house. Modelele seriei Yacht-Master au fost create pentru a satisface cerințele navigatorilor profesioniști în materie de expediții maritime, precizie și etanșeitate.


Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept