• Romain Jerome TITANIC-DNA Limited 2012 pcs REF. T.OXY3.BBBB.00 watch, black (case) and rusty brown (bezel)
  • Romain Jerome TITANIC-DNA Limited 2012 pcs REF. T.OXY3.BBBB.00 watch, black (case) and rusty brown (bezel)
  • Romain Jerome TITANIC-DNA Limited 2012 pcs REF. T.OXY3.BBBB.00 watch, black (case) and rusty brown (bezel)

Romain Jerome

19,600.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1096
Material
PVD (Physical Vapor Deposition) Coated Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
H M S
Gender
MEN'S
Colour
Black (Case) and Rusty Brown (Bezel)

Description

MARCA: Romain Jerome

MODEL: TITANIC-DNA Limited 2012 pcs REF. T.OXY3.BBBB.00


DETALII MECANISM: automatic Romain Jerome Cal. C22RJ51, 28.800 v.p.h., 23rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar skeletonizate, secundar periferic. Cadran negru mat cu cifre arabe aplicate manual.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox PVD, diametrul carcasei 46 mm, grosime 15 mm. Geam din safir cristal. Etanșeitate 50 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din cauciuc natural cu sistem de închidere cu catarama Romain Jerome.

STARE CEAS: Foarte buna.Romain Jerome nu are o istorie ilustră care sa se întindă pe parcursul a zeci de ani, dar nici nu pretind. In lumea ceasurilor, se pune foarte mult accent pe patrimoniu, dar este revigorant să vezi un brand tânăr croindu-și propria nișă pe o piață extrem de competitiva.
 
Fondată în 2004, deși nu este pe piață de mult timp, Romain Jerome au avut un impact uriaș atât asupra jurnaliștilor, cât și publicului larg. Designurile ceasurilor sunt îndrăznețe și impresionante, dar natura lor unică provine cu adevărat din materialele pe care le folosesc în construcția lor.
 
De-a lungul existenței lor, Romain Jerome s-a jucat cu noțiuni de aer, pământ și mare, producând ceasuri care sunt direct inspirate de aceste elemente ale naturii. Își suplinesc lipsa propriei istorii prin utilizarea unor bucăți importante de artefacte istorice în ceasurile lor, oferindu-le o personalitate complet unică pentru ei.
 
Titanic - DNA este construit din oțel provenit din epava legendarei navei, care a fost amestecat cu oțelul Lloyds Grade A furnizat de șantierul naval unde a fost construit de altfel chiar Titanicul. Un aspect de design remarcabil este rama oxidată care, împreună cu cadranul unic, conferă piesei o senzație incontestabilă de steampunk.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept