• TAG Heuer Formula 1 REF. WAC1215 watch, silver
  • TAG Heuer Formula 1 REF. WAC1215 watch, silver
  • TAG Heuer Formula 1 REF. WAC1215 watch, silver
  • TAG Heuer Formula 1 REF. WAC1215 watch, silver

TAG Heuer

5,900.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1103
Material
Stainless Steel
Movement
Quartz
Water Resistant
Up to 200 meters
Complication
Date, H M S
Gender
LADIES
Colour
Silver

Description

MARCA: TAG Heuer

MODEL: Formula 1 REF. WAC1215


DETALII MECANISM: cuarț elvețian Tag Heuer.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, data intre orele 4 și 5. Cadran alb cu markeri orari arginti și cifre arabe.

DETALII EXTERIOR: carcasă rotundă din inox diametrul 37 mm, grosime 9.7 mm. Bezel fix decorat complet cu diamante naturale. Geam safir cristal. Etanșeitate 200 metri. Ceasul este prevazut cu o brățară metalică finisată satinat și lucios Tag Heuer.

STARE CEAS: Bună. Ceasul este însoțit de cardul de garanție internațională Tag Heuer.Colecția Carrera a fost proiectata de către Jack Heuer și introdusa în producția de serie în anul 1963. Primul model Carerra s-a numit Carrera Pan-America Mexico după celebra cursa de Formula 1 din anul 1950.

In 2013 Tag Heuer a sărbătorit 50 de ani de Carrera. Cronograful a fost special proiectat pentru piloții curselor de Formula 1, devenind în timp model „iconic“ datorita succesului înregistrat de pilotul Juan Manuel Fangio, fan declarat al modelului Carrera.

Colecția Carrera a reușit timp de 10 generații sa mărească prestigiul manufacturii elvețiene Tag Heuer prin performantele orologere reușite de mecanismele automatice. Toate ceasurile Tag Heuer Carrera sunt certificate cronometru - C.O.S.C.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept