• Tudor Black Bay GMT REF 79830RB Blue/Red Pepsi/Papers watch, silver (case) and silver & blue + red (bezel)
  • Tudor Black Bay GMT REF 79830RB Blue/Red Pepsi/Papers watch, silver (case) and silver & blue + red (bezel)
  • Tudor Black Bay GMT REF 79830RB Blue/Red Pepsi/Papers watch, silver (case) and silver & blue + red (bezel)

TUDOR

16,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1375
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 200 meters
Complication
Date, GMT, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver (Case) and Silver & Blue + Red (Bezel)

Description

MARCA: Tudor

MODEL: Black Bay GMT REF 79830RB Blue/Red Pepsi/Papers 


DETALII MECANISM: automatic in-house Tudor Cal. MT5652, COSC, 28800 v.p.h., 26 rubine, 70 ore rezerva de mers.

AFISAJ Si COMPLICATII: Orarul si minuatarul argintii si tratate cu superluminova alba, secundar central, indicator central GMT, data la ora 3. Cadran negru cu marker orari argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox diametrul 41 mm, grosime 14.6 mm. Bezel rotativ bidirectional. Geam safir cristal bombat. Coroana este prevazuta cu filet. Etanseitate 200 metri. Ceasul este prevazut cu o bratara metalica finisata satinat si lucios Tudor.

STARE CEAS: Excelenta. Ceasul este insotit de cutia si actele de provenienta Tudor.In anul 1926 manufactura “Veuve de Philippe Hüther”, un producator si comerciant de ceasuri elvetiene a inregistrat marca "The Tudor".

In octombrie 1936 casa “Veuve de Philippe Hüther” a vandut marca "The Tudor" lui Hans Wilsdorf. In acea perioada, simbolul dinastei Tudor – trandafirul - apare pe cadranele ceasurilor Tudor. Incepand cu anul 1969 trandafirul va fi inlocuit cu un scut, noua sigla simbolizand uniunea invincibila a puterii, robustetea ceasului , gratia si frumusetea liniilor lui.

Imediat dupa al Doilea Razboi Mondial, Hans Wilsdorf a stiut ca in acea perioada avea sa extinda si sa dea marcii o identitate proprie . Prin urmare, pe 6 martie 1946, a creat “Montres TUDOR S.A.”, o manufactura specializata in modele de ceasuri atat pentru femei si cat si pentru barbati.

Rolex a garantat pentru caracteristicile tehnice, estetice si functionale, impreuna cu distribuirea si serviciile after-sales.

Pentru aproximativ jumatate de secol, TUDOR si-a lasat amprenta in istoria cronografelor cu produse cu identitate puternica, stil unic si calitate intransigenta.


In 1970, odata cu lansarea primului lor model mecanic, cronograful Oysterdate, manufactura a impresionat imediat prin folosirea exceptionala a culorilor stralucitoare si prin alegerea markerilor orari ce au devenit caracteristice ceasurilor Tudor prin forma de pentagon.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept