• Tudor Heritage Advisor Ref. 79620T, watch, silver
  • Tudor Heritage Advisor Ref. 79620T, watch, silver
  • Tudor Heritage Advisor Ref. 79620T, watch, silver

TUDOR

20,300.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1492
Material
Titanium
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Tudor

MODEL: Heritage Advisor Ref. 79620T

MECANISM: automatic Tudor Cal. 2892, 28800 v.p.h., 21 rubine, 40 ore rezerva de mers.

AFISAJ / COMPLICATII: Orarul si minutarul argintii si tratate cu superluminova alba, secundar central, indicator central alarma, data la ora 6. Cadran gri cu markeri orari si cifre arabe argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din titan diametrul 42 mm, grosime 14.6 mm. Geam safir cristal. Etanseitate 100 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu inchidere deployant Tudor.

STARE CEAS: Excelenta. 
In anul 1926 manufactura “Veuve de Philippe Hüther”, un producator si comerciant de ceasuri elvetiene a inregistrat marca "The Tudor".
In octombrie 1936 casa “Veuve de Philippe Hüther” a vandut marca "The Tudor" lui Hans Wilsdorf. In acea perioada, simbolul dinastei Tudor – trandafirul - apare pe cadranele ceasurilor Tudor. Incepand cu anul 1969 trandafirul va fi inlocuit cu un scut, noua sigla simbolizand uniunea invincibila a puterii, robustetea ceasului, gratia si frumusetea liniilor lui.

Imediat dupa al Doilea Razboi Mondial, Hans Wilsdorf a stiut ca in acea perioada avea sa extinda si sa dea marcii o identitate proprie. Prin urmare, pe 6 martie 1946, a creat “Montres TUDOR S.A.”, o manufactura specializata in modele de ceasuri atat pentru femei si cat si pentru barbati.
Rolex a garantat pentru caracteristicile tehnice, estetice si functionale, impreuna cu distribuirea si serviciile after-sales.
Pentru aproximativ jumatate de secol, TUDOR si-a lasat amprenta in istoria cronografelor cu produse cu identitate puternica, stil unic si calitate intransigenta.


In 1970, odata cu lansarea primului lor model mecanic, cronograful Oysterdate, manufactura a impresionat imediat prin folosirea exceptionala a culorilor stralucitoare si prin alegerea markerilor orari ce au devenit caracteristice ceasurilor Tudor prin forma de pentagon.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept