• Ulysse Nardin Caprice Ref. 133-91 watch, silver
  • Ulysse Nardin Caprice Ref. 133-91 watch, silver
  • Ulysse Nardin Caprice Ref. 133-91 watch, silver
  • Ulysse Nardin Caprice Ref. 133-91 watch, silver

Ulysse Nardin

16,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1134
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
Date, H M
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Ulysse Nardin

MODEL: Caprice Ref. 133-91


DETALII MECANISM: automatic Ulysse Nardin UN-13, 28.800 v.p.h., 21 rubine, 45 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar argintii, data la ora 6. Cadran negru “ guilloche” cu markeri orari și cifre arabe gri, diamante naturale aplicate în dreptul orelor.

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox cu diamante naturale aplicate pe anse, dimensiuni 34x43 mm, grosime 9,6 mm. Geamuri safir cristal pe ambele părți. Etanșeitate 50 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele cu deployant Ulysse Nardin. 

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia Ulysse Nardin.Ulysse Nardin este o manufactura de ceasuri elvețiene fondata în 1846 în Le Locle, Elveția, ce funcționează neîntrerupt în producția de ceasuri de calitate. Ulysse Nardin a creat ceasuri în aceeași clădire cu sediul în Le Locle, Elveția încă din anul 1865. Din istorie se știe foarte bine ca aceasta companie este cel mai bine cunoscuta pentru fabricarea cronometrelor marine de mare acuratețe furnizate la un moment dat în timpul anilor 1800 pentru mai mult de 50 de flote în lume.

Fondata în 1846, Ulysse Nardin a fost numita după fondatorul Ulysse Nardin, un desăvârșit ceasornicar. Nardin s-a calificat în orologerie cu ajutorul tatălui sau, Leonard-Frederic Nardin și și-a perfecționat talentul sub tutela lui Frederic William Dubois și a lui Louis JeanRichard-dit-Bressel, 2 maeștrii ceasornicari a căror faima s-a răspândit dincolo de munții Neuchatel din Elveția.


Primele ceasuri create au fost exportate către America de Sud și America Centrala printr-un intermediar parizian, Lucien Dubois, care a fost singurul cumpărător al lui Nardin pentru 2 ani. Ulysse Nardin s-a născut pe 22 ianuarie la Le Locle. După ce a fost inițial pregătit de tatăl sau, Leonard Federic, este trimis pentru a fi pregătit în continuare de William Dubois, considerat unul dintre cei mai buni ceasornicari din acea vreme.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept