• Ulysse Nardin Classico Dual Time 3243-132/E0 watch, silver
  • Ulysse Nardin Classico Dual Time 3243-132/E0 watch, silver
  • Ulysse Nardin Classico Dual Time 3243-132/E0 watch, silver
  • Ulysse Nardin Classico Dual Time 3243-132/E0 watch, silver

Ulysse Nardin

28,400.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1087
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
Big date, H M S, GMT (displays 2 time zones), Double Time Zones
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Ulysse Nardin

MODEL: Classico Dual Time 3243-132/E0


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Ulysse Nardin Cal. UN-324, 28800 v.p.h., 53 rubine, 48 ore rezerva de mers. 

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar albastre, secundar periferic, data mare la ora 1, afișaj pentru 24 ore la ora 9. Cadranul confecționat din porțelan cu cifre romane albastre.

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox, diametrul 43 mm, grosime 13.3 mm, butoane reglare GMT (+) și (-) din inox. Coroana este prevazuta cu buton pentru reglarea orei, datei și încărcarea manuala a ceasului. Geamuri safir cristal pe ambele părți. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu sistem de închidere deployant Ulysse Nardin.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia și cutia de service Ulysse Nardin.Executive Dual Time: perfecțiune mecanica și estetica contemporana. Continuând în tradiția Ulysse Nardin, data este afișată mare în cadran astfel încât sa vezi doar informația de care ai nevoie. La ora 10 a ceasului avem butonul (+), pentru a schimba GMT în fata și la ora 8 butonul (-). Aceste butoane sunt poziționate ergonomic oferind ușurință în operare atunci când sunt activate. Pentru cei în căutare de combinații intre funcționalitate și estetica moderna, dar care sa nu fie atât de ușor de sesizat, Executive Dual Time este “prietenul” perfect de călătorie. Forma indicatoarelor asigura citirea optima a datei mari; la ora 9 prezintă un indicator pentru 24 de ore și de asemenea secundarul supradimensionat la ora 6. Manufactura Ulysse Nardin a prezentat la târgul de la Basel din anul 1994 mecanismul “dual time”. Inovația a fost înregistrată în același an cu patentul de invenție numărul CH 685 965.


Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept