• Ulysse Nardin Dual Time Lady 37 MM Ref. 223-22, watch, silver
  • Ulysse Nardin Dual Time Lady 37 MM Ref. 223-22, watch, silver
  • Ulysse Nardin Dual Time Lady 37 MM Ref. 223-22, watch, silver
  • Ulysse Nardin Dual Time Lady 37 MM Ref. 223-22, watch, silver
  • Ulysse Nardin Dual Time Lady 37 MM Ref. 223-22, watch, silver

Ulysse Nardin

24,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1493
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
Date, H M S
Gender
LADIES
Colour
Silver

Description

MARCA: Ulysse Nardin
MODEL: Dual Time Lady 37 MM Ref. 223-22

DETALII MECANISM: automatic Ulysse Nardin UN-022, 28800 v.p.h., 29 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orar, minutar, secundar periferic, “big date” intre orele 1 si 2, afisaj GMT intre orele 10 si 11. Cadran “mother of pearl” cu cifre romane si diamante naturale aplicate manual in dreptul orelor.

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox, diametrul 37 mm, grosime 11.2 mm. Etanseitate 50 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu inchidere deployant Ulysse Nardin.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este insotit de cutia Ulysse Nardin si de doua curele noi Ulysse Nardin.
Ulysse Nardin este o manufactura de ceasuri elvetiene fondata in 1846 in Le Locle, Elvetia ce functioneaaza neintrerupt in productia de ceasuri de calitate. Ulysse Nardin a creat ceasuri in aceeasi cladire cu sediul in Le Locle, Elvetia inca din anul 1865. Din istorie se stie foarte bine ca aceasta companie este cel mai bine cunoscuta pentru fabricarea cronometrelor marine de mare acuratete furnizate la un moment dat in timpul anilor 1800 pentru mai mult de 50 de flote in lume. Fondata in 1846, Ulysse Nardin a fost numita dupa fondatorul Ulysse Nardin, un desavarsit ceasornicar. Nardin s-a calificat in orologerie cu ajutorul tatalui sau, Leonard-Frederic Nardin si si-a perfectionat talentul sub tutela lui Frederic William Dubois si a lui Louis JeanRichard-dit-Bressel, 2 maestri ceasornicari a caror faima s-a raspandit dincolo de muntii Neuchatel din Elvetia.


Primele ceasuri create au fost exportate catre America de Sud si America Centrala printr-un intermediar parizian, Lucien Dubois, care a fost singurul cumparator al lui Nardin pentru 2 ani. Ulysse Nardin s-a nascut pe 22 ianuarie la Le Locle. Dupa ce a fost initial pregatit de tatal sau, Leonard Federic, este trimis pentru a fi pregatit in continuare de William Dubois, considerat unul dintre cei mai buni ceasornicari din acea vreme.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept