• Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 263-66 watch, silver
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 263-66 watch, silver
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 263-66 watch, silver

Ulysse Nardin

17,720.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1051
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 200 meters
Complication
Power reserve, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Ulysse Nardin

MODEL: Marine Chronometer 41MM Ref. 263-66


DETALII MECANISM: automatic Ulysse Nardin Cal. UN-26, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 28 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar periferic, data la ora 6, afișaj pentru rezerva de mers la ora 12. Cadran negru cu cifre arabe argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda inox, diametru 41 mm, grosime 11 mm. Coroana din inox este prevazuta cu filet. Geam din safir cristal. Etanșeitate 200 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din cauciuc natural cu deployant din titan Ulysse Nardin.

STARE CEAS: Foarte buna.Ulysse Nardin este o manufactura de ceasuri elvețiene fondata in 1846 in Le Locle, Elveția. Ulysse Nardin a creat ceasuri in aceeași clădire cu sediul in Le Locle, Elveția încă din anul 1865. Din istorie se știe foarte bine ca aceasta companie este cel mai bine cunoscuta pentru fabricarea cronometrelor marine de mare acuratețe furnizate la un moment dat in timpul anilor 1800 pentru mai mult de 50 de flote in lume. Ulysse Nardin a fost numita după fondatorul Ulysse Nardin, un desăvârșit ceasornicar. Nardin s-a calificat in orologerie cu ajutorul tatalui sau, Leonard-Frederic Nardin și și-a perfecționat talentul sub tutela lui Frederic William Dubois și a lui Louis JeanRichard-dit-Bressel, 2 maeștri ceasornicari a căror faima s-a răspândit dincolo de cantonul Neuchatel din Elveția. Primele ceasuri create au fost exportate către America de Sud și America Centrala printr-un intermediar parizian, Lucien Dubois, care a fost singurul cumpărător al lui Nardin pentru 2 ani.


Ulysse Nardin își sărbătorește istoria cu colecția Marine prin producerea unei întregi linii de cronometre marine, care au adus faima companiei din primele zile si care sunt încă foarte prețuite de pasionați și colecționari. Exista o selecție variata de mecanisme, de la un mecanism calendar perpetuu, indicator de rezerva de mers, cronograful, sau calendarul anual cu cronograf și din materiale precum otelul inoxidabil, aur roz, alb și platina.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept