• Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 263-68 Limited Edition 1846 pcs watch, watch
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 263-68 Limited Edition 1846 pcs watch, watch
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 263-68 Limited Edition 1846 pcs watch, watch
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 263-68 Limited Edition 1846 pcs watch, watch

Ulysse Nardin

25,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1366
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, Power reserve, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Ulysse Nardin

MODEL: Marine Chronometer 41MM Ref. 263-68 Limited Edition 1846 pcs


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Ulysse Nardin UN-26, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 50 rubine, 44 ore rezerva de mers.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orar si minutar, secundar periferic, data la ora 6, afisaj pentru rezerva de mers la ora 12. Cadran albastru cu markeri orari.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 41 mm, grosime 12,6 mm. Coroana prin infiletare. Etanseitate 100 metri. Geamuri din safir cristal pe ambele parti. Ceasul este prevazut cu o curea din cauciuc natural cu inchidere deployant Ulysse Nardin.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este insotit de cutia Ulysse Nardin.Ulysse Nardin este o manufactura de ceasuri elvetiene fondata in 1846 in Le Locle, Elvetia. Ulysse Nardin a creat ceasuri in aceeasi cladire cu sediul in Le Locle, Elvetia inca din anul 1865. Din istorie se stie foarte bine ca aceasta companie este cel mai bine cunoscuta pentru fabricarea cronometrelor marine de mare acuratete furnizate la un moment dat in timpul anilor 1800 pentru mai mult de 50 de flote in lume. Ulysse Nardin a fost numita dupa fondatorul Ulysse Nardin, un desavarsit ceasornicar. Nardin s-a calificat in orologerie cu ajutorul tatalui sau, Leonard-Frederic Nardin si si-a perfectionat talentul sub tutela lui Frederic William Dubois si a lui Louis JeanRichard-dit-Bressel, 2 maestri ceasornicari a caror faima s-a raspandit dincolo de cantonul Neuchatel din Elvetia. Primele ceasuri create au fost exportate catre America de Sud si America Centrala printr-un intermediar parizian, Lucien Dubois, care a fost singurul cumparator al lui Nardin pentru 2 ani.


Ulysse Nardin isi sarbatoreste istoria cu colectia Marine prin producerea unei intregi linii de cronometre marine, care au adus faima companiei din primele zile si care sunt inca foarte pretuite de pasionati si colectionari. Exista o selectie variata de mecanisme, de la un mecanism calendar perpetuu, indicator de rezerva de mers, cronograful, sau calendarul anual cu cronograf si din materiale precum otelul inoxidabil, aur roz, alb si platina.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept