• Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 266-66 watch, rose gold
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 266-66 watch, rose gold
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 266-66 watch, rose gold
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 266-66 watch, rose gold
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 41MM Ref. 266-66 watch, rose gold

Ulysse Nardin

39,200.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1160
Material
Rose Gold
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 200 meters
Complication
Date, Power reserve, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Rose Gold

Description

MARCA: Ulysse Nardin

MODEL: Marine Chronometer 41MM Ref. 266-66


DETALII MECANISM: automatic Ulysse Nardin UN-26, certificat C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 28 rubine, 42 ore rezervă de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar din aur, secundar periferic, data la ora 6, afișaj pentru rezervă de mers la ora 12. Cadran albastru cu cifre arabe din aur rosu.

DETALII EXTERIOR: carcasă rotundă din aur rosu, diametru 41 mm, grosime 12.5 mm. Coroana din aur este prevăzută cu filet. Geam din safir cristal. Etanșeitate 200 metri. Ceasul este prevăzut cu o curea din cauciuc natural cu deployant din aur Ulysse Nardin. 

STARE CEAS: Foarte bună. Ceasul este însoțit de cutia Ulysse Nardin.Ulysse Nardin este o manufactura de ceasuri elvețiene fondata în 1846 în Le Locle, Elveția. Ulysse Nardin a creat ceasuri în aceeași clădire cu sediul în Le Locle, Elveția încă din anul 1865. Din istorie se știe foarte bine ca aceasta companie este cel mai bine cunoscuta pentru fabricarea cronometrelor marine de mare acuratețe furnizate la un moment dat în timpul anilor 1800 pentru mai mult de 50 de flote în lume. Ulysse Nardin a fost numita după fondatorul Ulysse Nardin, un desăvârșit ceasornicar. Nardin s-a calificat în orologerie cu ajutorul tatălui sau, Leonard-Frederic Nardin și și-a perfecționat talentul sub tutela lui Frederic William Dubois și a lui Louis JeanRichard-dit-Bressel, 2 maeștri ceasornicari a căror faima s-a răspândit dincolo de cantonul Neuchatel din Elveția. Primele ceasuri create au fost exportate către America de Sud și America Centrala printr-un intermediar parizian, Lucien Dubois, care a fost singurul cumpărător al lui Nardin pentru 2 ani.


Ulysse Nardin își sărbătorește istoria cu colecția Marine prin producerea unei întregi linii de cronometre marine, care au adus faima companiei din primele zile și care sunt încă foarte prețuite de pasionați și colecționari. Exista o selecție variata de mecanisme, de la un mecanism calendar perpetuu, indicator de rezerva de mers, cronograful, sau calendarul anual cu cronograf și din materiale precum otelul inoxidabil, aur roz, alb și platina.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept