• Ulysse Nardin Marine Diver
  • Ulysse Nardin Marine Diver
  • Ulysse Nardin Marine Diver
  • Ulysse Nardin Marine Diver
  • Ulysse Nardin Marine Diver

Ulysse Nardin

28,750.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1471
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 300 meters
Complication
Date, H M
Gender
MEN'S
Colour
Silver (Case) and Black (Bezel)

Description

MARCA: Ulysse Nardin
MODEL: Marine Diver "Conquer The Ocean" REF. 263-10

DETALII MECANISM: automatic Ulysse Nardin Cal. UN-26, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 43 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orarul si minutarul scheletonizate si tratate cu superluminova alba, afisaj pentru rezerva de mers la ora 12, data la ora 6. Cadran albastru cu markeri orari argintii tratati cu superluminova alba.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 44 mm, grosime 14.2 mm. Coroana este prevazuta cu filet. Geam din safir cristal. Etanseitate 300 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din cauciuc natural cu inchidere deployant din titan Ulysse Nardin.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este insotit de cutia si actele de provenienta Ulysse Nardin.Ulysse Nardin este o manufactura de ceasuri elvetiene fondata in 1846 in Le Locle, Elvetia. Ulysse Nardin a creat ceasuri in aceeasi cladire cu sediul in Le Locle, Elvetia inca din anul 1865. Din istorie se stie foarte bine ca aceasta companie este cel mai bine cunoscuta pentru fabricarea cronometrelor marine de mare acuratete furnizate la un moment dat in timpul anilor 1800 pentru mai mult de 50 de flote in lume. Ulysse Nardin a fost numita dupa fondatorul Ulysse Nardin, un desavarsit ceasornicar. Nardin s-a calificat in orologerie cu ajutorul tatalui sau, Leonard-Frederic Nardin si si-a perfectionat talentul sub tutela lui Frederic William Dubois si a lui Louis JeanRichard-dit-Bressel, 2 maestri ceasornicari a caror faima s-a raspandit dincolo de cantonul Neuchatel din Elvetia. Primele ceasuri create au fost exportate catre America de Sud si America Centrala printr-un intermediar parizian, Lucien Dubois, care a fost singurul cumparator al lui Nardin pentru 2 ani.
Ulysse Nardin isi sarbatoreste istoria cu colectia Marine prin producerea unei intregi linii de cronometre marine, care au adus faima companiei din primele zile si care sunt inca foarte pretuite de pasionati si colectionari. Exista o selectie variata de mecanisme, de la un mecanism calendar perpetuu, indicator de rezerva de mers, cronograful, sau calendarul anual cu cronograf si din materiale precum otelul inoxidabil, aur roz, alb si platina.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept