• Ulysse Nardin Maxi Marine Diver “Blue Sea” Limited Edition 999 pcs watch, black
  • Ulysse Nardin Maxi Marine Diver “Blue Sea” Limited Edition 999 pcs watch, black
  • Ulysse Nardin Maxi Marine Diver “Blue Sea” Limited Edition 999 pcs watch, black
  • Ulysse Nardin Maxi Marine Diver “Blue Sea” Limited Edition 999 pcs watch, black

Ulysse Nardin

25,250.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1045
Material
Rubber coated Titanium
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 200 meters
Complication
Date, Power reserve, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Black

Description

MARCA: Ulysse Nardin

MODEL: Maxi Marine Diver “Blue Sea” Limited Edition 999 pcs


DETALII MECANISM: automatic Ulysse Nardin UN-26, certificat C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 28 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar periferic, data la ora 6, afișaj pentru rezerva de mers la ora 12. Cadran negru “guilloche” cu markeri orari albaștrii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din titan acoperita cu cauciuc, diametrul 42.7 mm, grosime 13,6 mm. Bezel rotativ unidirectional, coroana prin înfiletare. Geamuri safir cristal pe ambele parți. Etanșeitate 200 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din cauciuc natural, inserții curea și deployant din ceramica și titan.

STARE CEAS: Foarte buna.Ulysse Nardin este o manufactura de ceasuri elvețiene fondata in 1846 in Le Locle, Elveția. Ulysse Nardin a creat ceasuri in aceeași clădire cu sediul in Le Locle, Elveția încă din anul 1865. Din istorie se știe foarte bine ca aceasta companie este cel mai bine cunoscuta pentru fabricarea cronometrelor marine de mare acuratețe furnizate la un moment dat in timpul anilor 1800 pentru mai mult de 50 de flote in lume. Ulysse Nardin a fost numita după fondatorul Ulysse Nardin, un desăvârșit ceasornicar. Nardin s-a calificat in orologerie cu ajutorul tatălui sau, Leonard-Frederic Nardin și și-a perfecționat talentul sub tutela lui Frederic William Dubois și a lui Louis JeanRichard-dit-Bressel, 2 maeștri ceasornicari a căror faima s-a răspândit dincolo de cantonul Neuchatel din Elveția. Primele ceasuri create au fost exportate către America de Sud si America Centrala printr-un intermediar parizian, Lucien Dubois, care a fost singurul cumpărător al lui Nardin pentru 2 ani.

Ulysse Nardin își sărbătorește istoria cu colecția Marine prin producerea unei întregi linii de cronometre marine, care au adus faima companiei din primele zile și care sunt încă foarte prețuite de pasionați și colecționari. Exista o selecție variata de mecanisme, de la un mecanism calendar perpetuu, indicator de rezerva de mers, cronograful, sau calendarul anual cu cronograf și din materiale precum otelul inoxidabil, aur roz, alb și platina.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept