• Zenith Chronomaster Heritage 146 Bamford watch, black
  • Zenith Chronomaster Heritage 146 Bamford watch, black
  • Zenith Chronomaster Heritage 146 Bamford watch, black

Zenith

25,250.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1052
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Black

Description

MARCA: Zenith

MODEL: Chronomaster Heritage 146 Bamford


DETALII MECANISM: automatic “in-house” El Primero Cal. 4069, 36.000 v.p.h., 31 rubine, 50 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Oral și minutar, secundar periferic, contoar cronograf pentru 30 minute. Cadran negru mat cu markeri orari aplicați manual.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox PVD, diametrul 40 mm, grosime 12.7 mm. Geamuri safir cristal pe ambele parți. Etanșeitate 50 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele cu închidere cu catarama Zenith.

STARE CEAS: Foarte buna. 
Manufactura Zenith a fost înființată in anul 1865 de către Georges Favre-Jacot, un tânăr ceasornicar elvețian. Era începutul istoriei unei manufacturi cu ceasuri de foarte buna calitate, certificate de premiile primite (mai ales pentru precizie); mecanismul El Primero ce oscilează la 36.000 v.p.h, fiind vârful măiestriei orologere de la Zenith, ceva ce cu greu a putut fi egalat, deși a apărut in anul 1969.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept