• Zenith Elite Captain 40MM watch, silver
  • Zenith Elite Captain 40MM watch, silver
  • Zenith Elite Captain 40MM watch, silver

Zenith

13,200.00 RON

Specifications

Product Code
HP-959
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Zenith

MODEL: Elite Captain 40MM


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Zenith Elite Cal. 670, 28800 v.p.h., 27 rubine, 50 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, data la ora 6. Cadran maro cu markeri orari arginti.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 40 mm, grosimea 9 mm. Geamuri safir cristal pe ambele părți. Etanșeitate 50 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu închidere catarama Zenith.

STARE CEAS: Foarte buna.



Manufactura Zenith își are originile în anii 1865, când Georges Favre-Jacot, un tânăr ceasornicar elvețian fondează aceasta companie. Era începutul istoriei unei manufacturi cu ceasuri de foarte buna calitate, certificate de premiile primite (mai ales pentru precizie) ; legendarul mecanism automatic chronograf “El Primero” ce oscilează la 36000 alternante pe ora reprezinta vârful măiestriei orologere de la Zenith, ceva ce cu greu a putut fi egalat, deși a apărut în anul 1969.

Portofoliul Zenith cuprinde  doua mecanisme "in house" : "El Primero" si mai noul "Elite" care echipează toate ceasurile contemporane Zenith cu sau fără complicații.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept