• Breguet Type XXI Ref. 3810 watch, silver
  • Breguet Type XXI Ref. 3810 watch, silver
  • Breguet Type XXI Ref. 3810 watch, silver
  • Breguet Type XXI Ref. 3810 watch, silver
  • Breguet Type XXI Ref. 3810 watch, silver

Breguet

28,600.00 RON

Specifications

Product Code
HP-919
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, Chrono foudroyante, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Breguet


MODEL: Type XXI Ref. 3810DETALII MECANISM: automatic “in-house” Breguet Cal. 584Q, 28800 v.p.h., 25 rubine, rezerva de mers 48 ore.

AFIȘAJ / COMPLICAȚII: orar și minutar, secundar periferic, contor cronograf pentru 60 minute și 12 ore, afișaj pentru 24 ore. Cadran gri cu cifre arabe și markeri orari tratați cu superluminova.

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox Breguet cu caneluri pe laterale, diametrul carcasei 42 mm, grosime 15.5 mm. Rezistenta la apa 100m. Ceasul este prevazut cu o curea neagra din piele de vițel cu închidere deployant Breguet.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia și actele de proveniență Breguet.
Breguet a fost cu siguranță cel mai inventiv maestru ceasornicar al tuturor timpurilor. Multe dintre invențiile sale sunt menite sa ne uimească chiar și acum, după mai bine de 200 de ani de la apariția lor.

Manufactura Breguet a fost situata la vârful ierarhiei ceasurilor de lux de la începuturi și pana în prezent. Cea mai răsunătoare și poate cea mai spectaculoasa invenție a tuturor timpurilor rămâne tourbillon-ul, realizare atribuita exclusiv Breguet 1801!

Breguet a fost, dacă nu cel mai vechi, cu siguranță cel mai inventiv maestru ceasornicar al tuturor timpurilor. Multe dintre invențiile sale sunt menite sa ne uimească chiar și acum, după mai bine de 200 de ani de la apariția lor.

Manufactura Breguet a fost situata la vârful ierarhiei ceasurilor de lux de la începuturi și pana în prezent.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept