• Breitling Superocean II 42 MM Ref. A17364 watch, silver (case) and silver + black (bezel)

Breitling

8,960.00 RON

Specifications

Product Code
HP-967
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 500 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver (Case) and Silver + Black (Bezel)

Description

MARCA: Breitling

MODEL: Superocean II 42 MM Ref. A17364


DETALII MECANISM: automatic Breitling Cal. 17, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 25 rubine, rezerva de mers 42 ore.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul sunt tratate cu superluminova alba, secundar central, data la ora 3. Cadran negru mat cu cifre arabe arginti și markeri orari.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox diametrul 42 mm, grosime 15.4 mm. Bezel rotativ unidirectional. Geam din safir cristal. Etanșeitate 500 metri. Ceasul este prevazuta cu o curea din cauciuc natural cu închidere catarama Breitling.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia de service Breitling.
Breitling este una  dintre cele mai cunoscute manufacturi in domeniul orologer, firma axându-se in special pe finisaje de excepție și pe o calitate excelenta a mecanismelor. O caracteristica a mărcii este fabricarea asa-numitelor “tool watches” (ceasuri instrument). Breitling a fost una din manufacturile care au colaborat la conceperea primului cronograf automatic.

Colecția Superocean se caracterizează prin carcasele solide și mecanismele performante folosite de-a lungul timpului. Breitling a ales culoarea neagra a cadranului pentru a-i conferi ceasului un caracter aparte, care sa îmbine stilul și eleganta cu performanta și îndrăzneală. Pe lângă designul modelului, cei de la Breitling se mândresc și cu rezistenta la apa a ceasului, acesta rămânând intact pana la o adâncime de 500 de metri.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept