www.Horologivm.ro

Acasa » Despre noi » Horologivm In prezent

Horologivm In prezent

Laboratorul de orologerie Antic Horologivm

Ajungand la un nivel la care resursele materiale, tehnice si umane sunt suficiente pentru a duce la bun sfarsit cele mai elaborate si complexe lucrari de “haute-horlogerie”, am considerat ca fundatia este suficient de solida pentru a ne permite sa accedem la un alt nivel de business, si anume cel de retail.

Deschiderea unui centru de lux, care inglobeaza o paleta extrem de cuprinzatoare de servicii si produse orologere, vine ca un pas firesc in dezvoltarea companiei Antic Horologivm si consideram ca experienta acumulata in domeniul orologeriei este o carte de vizita excelenta pentru a recomanda numele Horologivm.

Acordand atentie speciala inovatiei si creatiei tehnice, visul fondatorului Horologivm se concretiza in cele doua modele de ceasuri concepute si manufacturate in Romania. Momentan se fac ultimele ajustari si modificari la unul dintre modelele pe care sta scris cu mandrie „Made in Romania”. Aceste modele vor fi prezentate publicului, la finalizarea procesului de acordare a brevetului de inventie de catre OSIM.

Dorinta constanta pentru imbogatirea cunostintelor tehnice cu aplicabilitate in domenii cat mai variate a facut posibila initierea unui proiect de cercetare in domeniul aeronauticii, cu finantare din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii.

« Inapoi

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare