• Rolex Datejust 28MM Silver Dial watch, silver
  • Rolex Datejust 28MM Silver Dial watch, silver
  • Rolex Datejust 28MM Silver Dial watch, silver
  • Rolex Datejust 28MM Silver Dial watch, silver
  • Rolex Datejust 28MM Silver Dial watch, silver

Rolex

20,555.00 RON

Specifications

Product Code
HP-694
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, H M S
Gender
LADIES
Colour
Silver

Description

MARCA: Rolex

MODEL: Datejust 28MM Silver Dial

 
DETALII MECANISM: automatic “in-house” Rolex 2136, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 31 rubine, 55 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orar și minutar tratate cu superluminova alba, secundar central, data la ora 3. Cadran  argintiu cu markeri orari argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, bezel “fluted” din aur alb, coroana prevazuta cu filet, brățară “oyster” din inox. Diametrul carcasei 28 mm. Geam safir cristal cu lupa la data. Etanșeitate 100 metri.

STARE CEAS: Ca nou.Rolex este una din cele mai prestigioase firme producătoare de ceasuri și una din firmele cu istorie din domeniu. In prezent firma ocupa primul loc in topurile referitoare la fiabilitate și popularitate. Începând din 1930 și pana in zilele noastre, manufactura continua sa inoveze și in prezent sa lucreze numai cu mecanisme in-house. Fondata in 1905 de către Hans Wilsdorf și Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifica marca producătoare de ceasuri de lux, cu o producție de 2.000 de ceasuri pe zi. In prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.

In 1945 cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la înființare, Rolex lansează un nou model: "Datejust". Acesta era o versiune modificata a modelului Bubbleback. Datejust introducea funcția de data la ora trei pe un mecanism automatic. Alta modificare a fost introducerea bezelului cu model de muchie de moneda, ca mai apoi sa evolueze in ceea ce știm astăzi ca este emblematicul bezel Datejust. In momentul lansării sale, Datejust era modelul premium dintre colecțiile Rolex.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept