• Rolex Datejust 41 MM Diamond Dial Ref. 126334 watch, silver

Rolex

48,445.00 RON

Specifications

Product Code
HP-970
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Rolex

MODEL: Datejust 41 MM Diamond Dial Ref. 126334


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Cal. 3235, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 31 rubine, 70 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul argintii și tratate cu superluminova alba, secundar central, data la ora 3. Cadran negru cu markeri orari 10 diamante naturale aplicate manual.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda “oyster” din inox 904L, diametrul 41 mm, grosime 11.8 mm. Brățară “jubille” din inox 904L. Coroana este prevazuta cu filet. Geam safir cristal. Etanșeitate 100 metri.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia și actele de proveniența Rolex.
Rolex este una din cele mai prestigioase firme producătoare de ceasuri și una din firmele cu istorie din domeniu. In prezent firma ocupa primul loc in topurile referitoare la fiabilitate și popularitate. Începând din 1930 și pana in zilele noastre, manufactura continua sa inoveze și in prezent sa lucreze numai cu mecanisme in-house. Fondata in 1905 de către Hans Wilsdorf si Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifica marca producătoare de ceasuri de lux, cu o producție de 2.000 de ceasuri pe zi. In prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.

In 1945 cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la înființare, Rolex lansează un nou model: "Datejust". Acesta era o versiune modificata a modelului Bubbleback. Datejust introducea funcția de data la ora trei pe un mecanism automatic. Alta modificare a fost introducerea bezelului cu model de muchie de moneda, ca mai apoi sa evolueze in ceea ce știm astăzi ca este emblematicul bezel Datejust. In momentul lansării sale, Datejust era modelul premium dintre colecțiile Rolex.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept