www.Horologivm.ro

Acasa » Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Proprietate intelectuala

Site-ul www.horologivm.ro este proprietatea SC Antic Horologivm SRL, cu sediul in strada Popa Lazar, nr. 5 - 25, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/10934/2004, CIF RO16574743, capital social 200RON.

Textele, asezarea în pagina, ilustratiile, fotografiile, documentatiile si alte elemente care apar pe Site sunt protejate de catre dreptul de autor si constituie proprietatea www.Horologivm.ro. Orice copie, adaptare, traducere, reprezentare sau modificare a Site-ului sau a unei parti a acestuia, este strict interzisa, fara acordul prealabil scris al lui www.Horologivm.ro. Denumirea de www.Horologivm.ro si emblema, sa fac obiectul unei protectii în calitate de marca înregistrata si deci nu pot fi reproduse fara acordul prealabil scris al lui www.Horologivm.ro.

Continut – Legatura hipertext

Firma www.Horologivm.ro îsi rezerva dreptul sa modifice în orice moment si fara preaviz, continutul Site-ului. Orice legatura hipertext cu Site-ul trebuie sa faca obiectul unei autorizatii prealabile scrise din partea lui www.Horologivm.ro.

Excluderea responsabilitatii

In orice caz www.Horologivm.ro nu poate fi facuta responsabila pentru vreo paguba oarecare, directa sau indirecta, materiala sau imateriala, pierdere de programe sau de date, care ar putea rezulta din existenta, modificarea, consultarea si/sau utilizarea totala sau partiala a Site-ului sau a altor site-uri care îi sunt sau îi vor fi legate. In cazul în care s-ar crea legaturi cu alte site-uri, de catre www.Horologivm.ro sau datorita oricarui motor de cautare, www.Horologivm.ro nu poate fi considerata responsabila pentru continutul acestor alte site-uri.

Protectia informatiilor

In orice caz www.Horologivm.ro nu poate fi facuta responsabila pentru vreo paguba oarecare, directa sau indirecta, materiala sau imateriala, pierdere de programe sau de date, care ar putea rezulta din existenta, modificarea, consultarea si/sau utilizarea totala sau partiala a Site-ului sau a altor site-uri care îi sunt sau îi vor fi legate.

« Inapoi

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare