• Zenith Chronomaster T Open 40 MM watch, silver
  • Zenith Chronomaster T Open 40 MM watch, silver
  • Zenith Chronomaster T Open 40 MM watch, silver
  • Zenith Chronomaster T Open 40 MM watch, silver
  • Zenith Chronomaster T Open 40 MM watch, silver

Zenith

17,500.00 RON

Specifications

Product Code
HP-910
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
Chronograph, Power reserve, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Zenith

MODEL: Chronomaster T Open 40 MM


DETALII MECANISM: automatic ''in-house'' El Primero Cal. 4021, 36.000 v.p.h., 41 rubine, 55 ore rezerva de mers. Mecanism automatic compus din 245 piese.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar argintii, cadran negru mat, complicație deosebita a secundarului periferic realizata cu scheletonizare în mecanism și decupare pe cadran la ora 10, contor cronograf pentru 30 minute la ora 3, indicator al rezervei de mers la ora 6.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox diametrul 40 mm, grosime 14.2 mm. Geam safir cristal pe ambele părți. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele Zenith cu închiderea deployant Zenith.

STARE CEAS: Foarte buna.Manufactura Zenith a fost înființată în anul 1865 de către Georges Favre-Jacot, un tânăr ceasornicar elvețian. Era începutul istoriei unei manufacturi cu ceasuri de foarte buna calitate, certificate de premiile primite (mai ales pentru precizie); mecanismul El Primero ce oscilează la 36.000 v.p.h, fiind vârful măiestriei orologere de la Zenith, ceva ce cu greu a putut fi egalat, deși a apărut în anul 1969.

Colecția Chronomaster ne oferă o multitudine de modele ce sunt disponibile într-o gama variata de mecanisme și mai ales într-o gama variata de complicații ale mecanismului “El Primero”: automatic, cronograf automatic, indicator rezerva de mers, "big date", display MULTICITY, display alarma, calendar complet și calendar perpetual.

Chronomaster reprezinta colecția premium a manufacturii Zenith, datorita nenumăratelor modele valoroase ce excelează la capitolul finisării și al preciziei.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept